Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Η αρχή ενός νέου blog "paidikes aggelies".
Ξεκινώντας τις παιδικές αγγελίες και με αφορμή τον ερχομό των Χριστουγέννων αρχίζουμε με ένα σύνθημα: Κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι!
Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα ζούμε δύσκολες μέρες. Ας προσπαθήσουμε αυτό να μην επηρεάσει τα παιδιά μας και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να είναι ευτυχισμένα.
Οι παιδικές αγγελίες αυτό ακριβώς θα κάνουν. Μέσω της ιστοσελίδας μας τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν ανταλλαγές παιχνιδιών,να χαρίσουν η να ζητήσουν. Σίγουρα ολοκληρώνοντας μια ανταλλαγή θα αισθανθούν τεράστια χαρά.
Εσείς οι γονείς θα παίξετε σημαντικό ρόλο! Βοηθήστε τα να συντάξουν την αγγελία τους και φυσικά επιβλέψτε κάθε κίνηση τους γιατί οι κίνδυνοι στο διαδίκτυο είναι μεγάλοι.
 Ευελπιστούμε στην συμμετοχή σας για να γίνουν οι παιδικές αγγελίες ένα μέσο που θα δώσει χαμόγελο σε πολλά παιδιά.
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ... ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ
Για μια καλή αρχή και λόγω των εορτών που πλησιάζουν θα θέλαμε  οι προσφορές παιχνιδιών που χαρίζονται να είναι περισσότερες, έτσι ώστε να δώσουμε χαρά σε  οικογένειες που δυσκολεύονται περισσότερο.
Σίγουρα όλοι έχουμε περισσευούμενα παιχνίδια. Μην τα πετάτε. Αν είναι σε καλή κατάσταση δωρίστε τα.
Εμείς με την σειρά μας θα βάλουμε αρκετές προσφορές. Ότι μπορούμε. Από συγγενείς, από γνωστούς, φίλους..
Όποιες οικογένειες έχουν πραγματικά ανάγκη μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να πάρουν τα παιχνίδια τους όταν θα ξεκινήσουν οι προσφορές.
Εάν μαζευτούν αρκετές προσφορές θα κοιτάξουμε και το ενδεχόμενο να μοιράσουμε παιχνίδια  σε ορφανοτροφεία   και διάφορα ιδρύματα. Εξαρτάται την συμμετοχή.
Μακάρι να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε αρκετά παιδιά. Δυστυχώς δεν έχουμε την οικονομική ευχέρεια να διαφημίσουμε τις παιδικές αγγελίες,όμως θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να γίνουν γνωστές ώστε να υπάρξει ικανοποιητική συμμετοχή.
Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς να κάνουμε αυτή την καλή πράξη. Διαδώστε το!

Μπορείτε να στέλνετε τα email σας από τώρα.
Επίσημη έναρξη των παιδικών αγγελιών στις 3/12/2011

Θα χαρούμε να κάνετε το σχόλιό σας.