Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Για τα αντικείμενα που χαρίζονται.Ενημέρωση

Τα αντικείμενα που χαρίζονται επιθυμούμε να γνωρίζουμε και να είμαστε σίγουροι οτι θα δωθούν σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.
Αυτό το υπογραμίζουμε διότι όπως καταλαβαίνετε ο καθένας μπορεί να στείλει ενα email και να τα πάρει!Ετσι μπορεί να έχουν άλλη κατάληξη απο αυτή που επιθυμούμε,για παράδειγμα να καταλήξουν να πωλούνται σε κάποιο παζάρι.
Επίσης θέλουμε ανα πάσα ωρα και στιγμή να μπορούμε να αποδείξουμε που δόθηκαν αυτά τα παιχνίδια η βιβλία η οτιδήποτε άλλο,για ευνόητους λόγους!
Για αυτούς τους λόγους λοιπόν,τα αντικείμενα που είναι προς χάρισμα θα καταλήγουν μόνο σε οικογένειες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες!

Απαραίτητα θα πρέπει να μας γνωστοποίουν στο email που θα στείλουν τα πλήρη στοιχεία τους και φωτοτυπία κάρτας ανεργίας.
Τα στοιχεία αυτά είναι άκρως εμπιστευτικά και δεσμευόμαστε οτι δεν θα διαρεύσουν πουθενά παρά μόνον αν συντρέχουν νομικοί λόγοι.
Να τονίσουμε οτι ουδείς είναι υποχρεωμένος να μας στείλει τα στοιχεία του και εφόσον δεν το επιθυμεί δεν συμμετέχει στις αγγελίες αντικειμένων προς χάρισμα.

Επίσης να ενημερώσουμε όσους χαρίζουν αντικείμενα.Εφόσον δεν βρεθούν οικογένειες να χαριστούν αυτά τα αντικείμενα που προσφέρετε θα τα χαρίζουμε εμείς σε ιδρύματα και θα σας ενημερώνουμε που ακριβώς έχουν δοθεί!
Ετσι όλοι μας θα είμαστε σίγουροι οτι πιάνουν τόπο!


Εστω και μια αγγελία να ολοκληρωθεί για εμάς είναι επιτυχία!!Γιατί οι παιδικές αγγελίες δεν είναι απρόσωπο και αυτοματοποιημένο ιστολόγιο!Εδω όλες οι αγγελίες φιλτράρονται μια προς μια απο εμάς!

Ενημέρωση προς φιλικά ιστολόγια

Αγαπητοί συνάδερφοι σας ενημερώνουμε οτι ορισμένα φιλικά ιστολόγια καταργήθηκαν απο την λίστα των παιδικών αγγελιών για τον εξής λόγο:
Μας εστάλη ενα email διαμαρτυρίας απο μια μητέρα η οποία μας είπε οτι την ωρα που έκανε περιήγηση στην σελίδα μας έβλεπε ορισμένες ειδήσεις απο αυτά τα ιστολόγια,οι οποίες είναι ακαταλληλες για τα παιδιά!
Οπως ξέρουμε όλοι μας στις λίστες που έχουμε προσθέση ιστολόγια φαίνεται η τελευταία ανάρτηση τους.Ετσι λογικό είναι να εμφανίζονται ειδήσεις απο την σκληρή πραγματικότητα,τις οποίες όμως δεν είναι υποχρεωμένα και σίγουρα δεν πρέπει να βλέπουν τα παιδιά.
Καταρχήν ενα μεγάλο συγνώμη στους γονείς και στα παιδιά που δεν το είχαμε σκεφτεί πρώτα εμείς αυτό!
Δεύτερον ζητάμε την κατανόηση των συνάδερφων που αφαιρέσαμε απο την λίστα μας και που μας έχουν στηρίξει!
Και τέλος να ευχαριστήσουμε όσους με τα σχόλια τους μας κάνουν καλύτερους,ώστε να προσφέρουμε σωστές υπηρεσίες στα παιδιά μας!
Για οτιδήποτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!