Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Για τα αντικείμενα που χαρίζονται.Ενημέρωση

Τα αντικείμενα που χαρίζονται επιθυμούμε να γνωρίζουμε και να είμαστε σίγουροι οτι θα δωθούν σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.
Αυτό το υπογραμίζουμε διότι όπως καταλαβαίνετε ο καθένας μπορεί να στείλει ενα email και να τα πάρει!Ετσι μπορεί να έχουν άλλη κατάληξη απο αυτή που επιθυμούμε,για παράδειγμα να καταλήξουν να πωλούνται σε κάποιο παζάρι.
Επίσης θέλουμε ανα πάσα ωρα και στιγμή να μπορούμε να αποδείξουμε που δόθηκαν αυτά τα παιχνίδια η βιβλία η οτιδήποτε άλλο,για ευνόητους λόγους!
Για αυτούς τους λόγους λοιπόν,τα αντικείμενα που είναι προς χάρισμα θα καταλήγουν μόνο σε οικογένειες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες!

Απαραίτητα θα πρέπει να μας γνωστοποίουν στο email που θα στείλουν τα πλήρη στοιχεία τους και φωτοτυπία κάρτας ανεργίας.
Τα στοιχεία αυτά είναι άκρως εμπιστευτικά και δεσμευόμαστε οτι δεν θα διαρεύσουν πουθενά παρά μόνον αν συντρέχουν νομικοί λόγοι.
Να τονίσουμε οτι ουδείς είναι υποχρεωμένος να μας στείλει τα στοιχεία του και εφόσον δεν το επιθυμεί δεν συμμετέχει στις αγγελίες αντικειμένων προς χάρισμα.

Επίσης να ενημερώσουμε όσους χαρίζουν αντικείμενα.Εφόσον δεν βρεθούν οικογένειες να χαριστούν αυτά τα αντικείμενα που προσφέρετε θα τα χαρίζουμε εμείς σε ιδρύματα και θα σας ενημερώνουμε που ακριβώς έχουν δοθεί!
Ετσι όλοι μας θα είμαστε σίγουροι οτι πιάνουν τόπο!


Εστω και μια αγγελία να ολοκληρωθεί για εμάς είναι επιτυχία!!Γιατί οι παιδικές αγγελίες δεν είναι απρόσωπο και αυτοματοποιημένο ιστολόγιο!Εδω όλες οι αγγελίες φιλτράρονται μια προς μια απο εμάς!

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια, αγαπημένοι φίλοι για τη μεγάλη προσφορά σας στα παιδιά! Τους δίνετε χαρά κι ελπίδα, σ' αυτή τη δύσκολη εποχή που ζουν! Πολύ σωστά σκέφτεστε, ότι για όλα όσα προσφέρετε πρέπει να είστε σίγουροι πως πιάνουν τόπο και φτάνουν δηλ. στον προορισμό τους, σε οικογένειες με πραγματική ανάγκη...

    Εύχομαι καλή συνέχεια στον αγώνα σας και η ανταπόκριση του κοινού σας να πολλαπλασιάζεται μέρα με την ημέρα!

    Αντώνης Κρασάκης
    (εκπαιδευτικός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα ελέγχονται πρώτα και έπειτα θα δημοσιεύονται.Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.