Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ενημέρωση

Καλημέρα.Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Σας ενημερώνουμε σχετικά με την προσπάθεια που ξεκινήσαμε,για να μην υπάρχει παιδάκι χωρίς παιχνίδι αυτά τα Χριστούγεννα.
   Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στα blog που έκαναν γνωστή αυτήν την προσπάθεια.Να επισημάνουμε επίσης ότι όλα τα "μεγάλα" blog δεν μας στήριξαν.
Παρόλα αυτά είχαμε αρκετές επισκέψεις και πολλά email με πολλά θετικά σχόλια.Δυστυχώς όμως ούτε μια συμμετοχή!!Ισως εμείς να κάναμε κάποιο λάθος ή να μην φάνηκε η προσπάθεια μας τόσο οργανωμένη ώστε να συμμετέχει ο κόσμος.
Σίγουρα δεν περνάει από το μυαλό μας ότι υπάρχει αδιαφορία,διότι όπως όλοι βλέπουμε υπάρχουν εκατοντάδες προσπάθειες βοήθειας από διάφορες ομάδες,στις οποίες ο κόσμος συμμετέχει με μια πρωτοφανή ευαισθητοποίηση!
  Απο την μεριά μας,λόγω του ότι δεν υπήρξε ούτε ζήτηση για τα παιχνίδια που χαρίζαμε,τα δωρίσαμε σε ορισμένες οικογένειες οι οποίες όντως είχαν πρόβλημα,και όχι μόνο αυτά τα παιχνίδια αλλά και άλλα που μαζέψαμε από γνωστούς και συγγενείς.
   
Ενημερώνουμε επίσης ότι το blog Παιδικές αγγελίες θα συνεχίσει με τον νέο χρόνο με αγγελίες αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους.

Επίσης θα οργανωθούμε ώστε του χρόνου να ξεκινήσουμε νέα προσπάθεια πιο οργανωμένη.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας επισκέφθηκαν.Ευχόμαστε και πάλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους σας με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται πρώτα και έπειτα θα δημοσιεύονται.Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.