Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ραδιομαραθώνιος για παιδιά που έχουν ανάγκη

Η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, διοργανώνει, με την υποστήριξη του ΣΚΑΪ, το Ραδιομαραθώνιο 2012, μία πρωτοβουλία εθελοντισμού και προσφοράς για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.
Ο Ραδιομαραθώνιος ξεκινάει στις 22 Οκτωβρίου με ενέργειες και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και την Περιφέρεια, με πρωταρχικό σκοπό να συγκεντρωθούν έσοδα και να διανεμηθούν σε φορείς και Ιδρύματα που φιλοξενούν και προσφέρουν υπηρεσίες σε παιδιά με...

 ανάγκες. Τη διανομή τους αναλαμβάνει ειδική Διαχειριστική Επιτροπή, εκτελώντας το έργο με υπευθυνότητα και πλήρη διαφάνεια.

Την ίδια χρονική περίοδο, ανάλογες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο, αλλά και την Αγγλία, όπου έχει παρουσία ο Όμιλος Λαϊκής Τράπεζας.

Ο Ραδιομαραθώνιος υπηρετεί με συνέπεια και υπευθυνότητα τον ίδιο σκοπό, έχοντας προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά τόσο με την οικονομική υποστήριξη όσο και με την ηθική και ψυχολογική βοήθεια διευκολύνοντας την ένταξή τους στους κοινωνικούς θεσμούς. Η επιτυχής πραγματοποίησή του, έγκειται στην ενεργή συμμετοχή του προσωπικού, των συνεργατών, καθώς και του ευρέως κοινού.

Στο πλαίσιο του φετινού Ραδιομαραθωνίου, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από το προσωπικό της Τράπεζας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, φιλανθρωπική εκδήλωση για πελάτες και συνεργάτες της Τράπεζας, Βazaar Ιδρυμάτων και φορέων παιδιών με ανάγκες στο Εμπορικό Κέντρο Avenue, με την υποστήριξή του, φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με παρουσία Ιδρυμάτων, καθώς και μία σειρά εκδηλώσεων στις πόλεις Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καβάλα, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Πάτρα, Καλαμάτα.

Στο Ραδιομαραθώνιο μπορεί να συνεισφέρει το ευρύ κοινό:
• με κατάθεση σε ένα από τα καταστήματα της Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας στο λογαριασμό του Ραδιομαραθωνίου

• μέσω του Δικτύου των ΑΤΜs

• μέσω της Υπηρεσίας eBanking

• Με συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Ραδιομαραθωνίου

ΑΡ. Λογαριασμού: GR84 0280 2650 0000 0046 8161 420, ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες: www.marfinbank.gr | T: 210 93 04 896
Πηγή: http://olafree.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται πρώτα και έπειτα θα δημοσιεύονται.Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.